Hello YouHello You
Ultima actualizare 2026-10-05

Ștergerea contului Hello You

Îți poți șterge oricând contul Hello You și toate datele asociate, din aplicație sau de pe site. Ștergerea este imediată și definitivă și nu poate fi anulată.

1. Din aplicație (iPhone sau Android)

Deschide Setări, apasă Șterge contul și confirmă. Dacă ai o parolă, ți-o cerem încă o dată; dacă te-ai autentificat cu Apple sau Google, nu ai nevoie de parolă.

2. De pe site

Autentifică-te pe helloyou.help, deschide Setări, apasă Șterge contul și confirmă.

3. Fără acces la cont

Dacă nu te mai poți autentifica, scrie-ne la contact@helloyou.help de pe adresa de email a contului și cere ștergerea lui. Îți confirmăm și ștergem contul în cel mult 30 de zile.

4. Ce ștergem

Odată cu contul ștergem definitiv:

  • datele de cont: adresa de email, numele afișat, limba, parola (păstrată doar criptat) și legătura cu contul Apple sau Google; autorizarea Sign in with Apple este revocată;
  • răspunsurile la întrebările introductive și la chestionare, preferințele culturale și scorurile calculate;
  • profilul, istoricul, răspunsurile la exerciții și feedbackul trimis.

5. Ce rămâne și cât timp

  • Evenimentele statistice agregate rămân, fără nicio legătură cu persoana ta.
  • Copiile de siguranță ale bazei de date sunt suprascrise în cel mult 30 de zile.
  • Mesajele trimise prin formularul de contact sunt păstrate doar cât este nevoie pentru a-ți răspunde.
  • Documentele PDF pe care le-ai descărcat rămân doar pe dispozitivul tău.